findom slave

FINDOM η πιο κακή και καυλωτική συνήθεια

By PoustraATM

@poustraA

Ναι έχω μια κακή συνήθεια, μάλλον μια κακή και ταυτόχρονα την πιο καυλωτική συνήθεια .

Ναι νιώθω πολύ αδύναμος πολλές φορές να πω όχι.

Το κεφάλι μου γυρίζει από το πόπερ αλλά θέλω κι άλλο.

Βλέπω βίντεο και ξεκινάω να τον παίξω για να τελειώσω αλλά δεν μπορώ , χρειάζομαι να νιώσω την ηδονή της απόλυτης ξεφτίλας, δεν είμαι σαν τους άλλους, δεν είμαι σαν τους περισσότερους gaybtm, χρειάζομαι κάποιον να με τελειώσει, κάποιον ανώτερο από εμένα.

Μου απάντησε, αυτός ο θεός μου απάντησε, έχει χιλιάδες followers, και όμως μου απάντησε. Ξέρω τι θα επακολουθήσει, βάζω να πιω, το χρειάζομαι, προσπαθώ να κρατήσω κινητό, ποτό και το ποπερ έτοιμο.

Σκρολάρο μια στα γρήγορα το προφίλ του, ωχ πως κάποιοι άντρες γεννιούνται έτσι ? Τα πόδια του είναι τεράστια, τα χέρια του τεράστια , δικέφαλα για γλείψιμο, βλέπω ένα βίντεο που ξεφτιλίζει κάποιον και νιώθω το αίμα μου να παγώνει, ενώ ξαφνικά ο πούτσος μου τεντώνεται.

-Γεια χαρά σκλάβε, σε περίμενα

– Καλησπέρα Κύριε ( εμένα περίμενε ? )

– Πως είσαι σκλάβε ?

– Μια χαρά κύριε ευχαριστώ ( ενδιαφέρετε για εμένα ? )

– Ξέρω ότι χαζεύεις το προφίλ μου , καυλώνεις με τις ποδάρες μου ε ? θέλεις πάτημα, να σε λιώσω από κάτω

– Πω κύριε, είναι τεράστια, ναι τα χρειάζομαι να με πατήσετε κάτω,, ( και τότε έρχεται ένα βίντεο με τα πόδια του, ένα βίντεο που δεν το έχω δει στον τοίχο του, μου κουνάει τις ποδάρες του επάνω στην οθόνη μου , λιώνω, θέλω τόσο πολύ να τα γλείψω)

– Για εσένα σκλάβε, έχεις πόπερ σκλάβε ?

– Μάλιστα κύριε ( μαζί με το μήνυμα του έρχεται και το λινκ του  paypal του, καύλωσα αμέσως με το που το είδα …..ξέρω τι θα γίνει τώρα )

– Άνοιξε το ποπεράκι σου σκλαβε, βάλε στην οθόνη να τρέχει το βίντεο και ξεκίνα να σνιφάρεις , πάμε 10..9..8..7…… Ξανά από το άλλο ρουθούνι 10..9..8..7…. έτσι σκύλα , έτσι βρώμα, κάψε το μυαλό σου με τις ποδάρες μου, είσαι ένα τίποτα, γεννήθηκες για να με προσκυνάς. Τράβα τώρα στο paypalμου και στείλε 20 για να καυλώσει και η πούτσα μου.

( Άκουγα το ηχητικό του μήνυμα και η φωνή του αντρική μου τρυπούσε τα αυτιά , ρούφαγα το πόπερ, έκανα ότι μου ζητούσε, κοίταγα τις ποδάρες του και έλιωνα , και έφτασε η στιγμή να ακούσω ότι πρέπει να στείλω 20, η καρδιά μου χτύπαγε σαν τρελή, η απόλυτη ξεφτίλα, και είναι δικιά μου )

-Μάλιστα κύριε, στέλνω ( και πάτησα το κουμπί, 20 ευρώ έφυγαν από τον λογαριασμό μου και πήγαν στον δικό του , στον θεό )

Λιώνω κύριε , σας ευχαριστώ πολύ, βλέπω τις ποδάρες σας και τρελαίνομαι, πατήστε με λιώστε με ( το μυαλό μου έχει αρχίσει και χάνεται από το ποπερ και το τζιν )

-Έτσι βρώμα, ξεφτιλίσου για πάρτι μου, ένα σκουπίδι είσαι για να πατάω επάνω, τίποτα παραπάνω, γεννήθηκες για να με προσκυνάς.

-Μάλιστα κύριε, αυτό είμαι, ένα τίποτα, αχ σας παρακαλώ ξεφτιλίστε με κιάλλο ( η καρδιά μου χτυπάει σαν τρελή , ο πουτσος μου κοντεύει να εκραγεί, νιώθω τόσο ωραία, η καύλα είναι ατελείωτη … και έρχεται το επόμενο βίντεο που δείχνει τα τεράστια πόδια του και το φούσκωμα μέσα από το σλιπάκι του , ωχ φαίνεται τεράστιο )

-Ελα μωρή καριόλα , σνιφαρε τις αρχιδόμπαλες μου, άνοιξε το ποπερ και ξεκίνα να ρουφάς 10…9…8… ξανά και ξανά και ξανά και τώρα τράβα μια καλή και κράτα το μέσα σου να κάψεις το μυαλουδάκι σου το γαμημένο, τράβα τώρα και πάμε να τα κάνουμε διπλά, στείλε 40.

( ακούω το ηχητικό και λιώνω σαν σκύλα, ρουφάω και το μυαλό μου καίγεται, δεν αξίζω μια μπροστά του, με ξεφτιλίζει και υποφέρω από καύλα , η καρδιά μου χτυπάει σαν τρελή, αχχχ με στραγγίζει… τρέχω στο  paypal και τα στέλνω χωρίς δεύτερη κουβέντα )

-Λιώνω Κύριε , υποφέρω , τα έστειλα κύριε, για πάρτι σας , μόνο για εσάς, με κάνετε σκουπίδι Κύριε, λιώνω Κύριε , θα τρελαθώ , είμαι μια αδύναμη αδερφή Κύριε.

-Αυτό είσαι βρώμα , θα σε λιώσω, θα σε τελειώσω, θα σε κάνω σκουπίδι, θα γίνεις σκαμπό να αράζω επάνω τις ποδάρες μου.

( ο δεύτερος γύρος του ποπερ έχει ξεθυμάνει αλλά το μυαλό μου είναι ακόμα χυλός με αυτά που μου λέει, βρίσκω την δύναμη να μπω στον λογαριασμό και να δω πόσα χρήματα έχω, ξαφνικά περνάνε γρήγορα από το μυαλό μου πόσο έχω δουλέψει για αυτά τα χρήματα, πόσα έχω να πληρώσω, υποχρεώσεις κλπ, και οι δυο εαυτοί μου τσακώνονται, ό ένας μου λέει να κλείσω το τσατ και άλλος παραλαλάει να μην σταματήσω, τι να κάνω ? η καρδιά μου χτυπάει σαν τρελή, λες να μου τα φάει όλα ? και τι θα κάνω μετά, πως θα ζήσω μέχρι να ξανά πληρωθώ, τρελαίνομαι από καύλα, πρέπει να πάρω ποπερ , και τότε το κάνω …. Στέλνω το μήνυμα που σηματοδοτεί την καταστροφή μου)

-Αχ κύριε υποφέρω …ΣΤΡΑΓΓΙΞΤΕ ΜΕ σας παρακαλώ

-Καριόλα θα σε μηδενίσω τώρα

( ακούω το μήνυμα, με έχει πιάσει φόβος, αλλά η καύλα είναι μεγαλύτερη, αχ γιατί το έστειλα ? αχ τι θα κάνω , αχ θα μου τα πάρει όλα …..αχ δεν μπορώ να σταματήσω….)

-Είμαι μια αδύναμη αδερφή μπροστά σας αφέντη

( και έρχεται το επόμενο βίντεο, η πούτσα του , είναι πολύ χοντρή , άντρακλας, εγώ είμαι ένα τίποτα μπροστά του , το μυαλό μου καίγεται)

-Πάμε καρίολα , ξεκίνα να ρουφάς, θα σε κάψω, θα σε λιώσω βρώμα, 10..9..8..7 ξανά και ξανά και ξανά και πάλι , κρατάω το γαμημένο σου μυαλό στις χερούκλες μου και στο γαμάω με την ψώλα μου καριόλα, σε γαμάω βρώμα , θα σου κατουρήσω το μυαλό πουτάνα, θα σε λιώσω, θα στο χύσω μωρή πουτάνα το μυαλό σου και μετά θα στο πατήσω κάτω με τις ποδάρες μου και θα στο διαλύσω τελείως, στείλε 100 ΤΩΡΑ

(Ρουφάω ποπερ και καίγομαι, το μυαλό μου είναι χυλός, ακούω την φωνή του υπνωτίζομαι σαν ζώο, βλέπω το βίντεο και η καύλα μου χτυπάει κόκκινο, θέλει 100 , αχ θα πατήσω το κουμπί και θα φύγουν από εμένα , θα πάνε σε αυτόν , σε αυτόν που μου χαρίζει την μεγαλύτερη καύλα της ζωής μου , το ποπερ έχει μπλοκάρει την φωνή που μου λέει σταμάτα , μόνο να στείλω, ο αφέντης διέταξε, ο αφέντης απαιτεί, ο αφέντης με γαμάει, είναι άντρας, εγώ ένα τίποτα, ένα σκουπίδι νιώθω μπροστά του, το αξίζει , πατάω το κουμπί και έφυγαν , δεν τα έχω πια , αλλά τα έχει αυτός , δουλεύω για να είναι αυτός καλύτερα από εμένα , αυτό τα αξίζει, εγώ όχι )

-Έστειλα κύριε σαν καλή πουτάνα που είμαι , κύριε με λιώνετε, υποφέρω αφέντη μου, υποφέρω και τρελαίνομαι, αχ το μυαλό μου είναι χυλός κύριε , μόνο για εσάς , λιώστε με κύριε , ένα τίποτα είμαι μπροστά σας.

(χωρίς καμία αναμονή ακούω το επόμενο ηχητικό και η καρδιά μου κοντεύει να σπάσει.)

– Θα σε μηδενίσω καριόλα , όπως είσαι ρούφα πουτάνα, ξεκίνα 10…9…8 , μην σταματάς μέχρι να καεί το μυαλό σου, πάρε την πουτσα μου μωρή βρώμα, σου γαμάω το μυαλό , σε ξεπατώνω, ένα τίποτα είσαι , μια τριχα από τα αρχίδια μου είσαι πουτάνα , θα σε μηδενίσω , δεν θα έχεις να φας καριόλα , αλλά έτσι σου πρέπει , θα σε καταστρέψω πουτάνα , δεν θα σου μείνει τίποτα , όλα για μένα , είμαι ανώτερος σου και θα με προσκυνάς, έλα μωρή καριόλα να πάρεις μυρωδιά από τα τριχωτά μου αρχίδια, ρούφα κιάλλο , μέχρι να καείς, μέχρι να μην μπορείς να πάρεις τα πόδια σου, έτσι πουτάνα , προσκύνα γαμώ την Π… σου, θα σε ξεπατώσω , δεν θα σου μείνει τίποτα, θα σε καβαλήσω καριόλα και θα σου πετάξω τα μάτια έξω, προσκύνα γαμώ τον Χ…. σου, ρούφα κιάλλο, ξέρω πόσο πολύ ανάγκη έχεις να σε μηδενίσω , πόσο θέλεις να πατήσεις το κουμπί και να στείλεις , να στα πάρω όλα , πάμε καριόλα στείλε 200 ΤΩΡΑ .

( καίγομαι το μυαλό μου έχει πάρει φωτιά, ρουφάω όπως μου λέει, η καρδιά μου θα σπάσει , η καύλα μου έχει φτάσει στα όρια της , οι σφυγμοί μου έχουν τρελαθεί, μου ζητάει 200, τι θα κάνω , δεν θα έχω να φάω, κοιτάω τον λογαριασμό και έχει κατέβει πολύ, δεν έχουν μείνει πολλά, μου ζητάει 200, θέλω τόσο πολύ να τα στείλω, αργώ και το καταλαβαίνει και έρχεται άμεσα το επόμενο βίντεο , μαζί με ηχητικό )

-Πάρε μωρή καριόλα την ποδάρα μου και ξεφτιλίσου για πάρτι μου , έλα πουτάνα, κοίτα την ψώλα μου καριόλα , έτοιμη να σε διαλύσει, θα σε γαμήσω μωρή πουτάνα μέχρι να κλαις από πόνο, Θα σε στήσω μωρή καριόλα στα τέσσερα, και θα φωνάζω κόσμο να σε καβαλάει και να σε χύνει, θα σε πουλάω μωρή πουτάνα και θα βγάζω φράγκα από το μουνί σου.

( Στο βίντεο βλέπω την τεράστια πατούσα του πάνω στην οθόνη μου και αμέσως μετά την απόλυτη ψωλή όρθια να την παίζει και να με βρίζει )

-Αχ κύριε σας παρακαλώ μην μου τα πάρετε όλα

(Δεν ξέρω αν το πιστεύω αυτό που λέω , ίσως και να θέλω τελικά να με διαλύσει τελείως )

-Ρούφα πουτάνα , είσαι έτοιμη , πάτα το γαμήμενο το κουμπί και νιώσε πόσο αδύναμη είσαι μπροστά μου , γεννήθηκες για να σε καταστρέφω μωρή καριόλα , γαμώ το Σ… σου πουτάνα , σε γαμάω τώρα καριόλα , βρώμα, πάρτον μωρη ψώλα, έλα κάτω από τις ποδάρες μου και νιώσε την δύναμη μου βρώμα , αδύναμη καριόλα , τώρα βρώμα τώρα σκύλα ,στείλε

– Πάρτε τα αφέντη μου, πάρτε τα όλα , έστειλα η βρώμα, τα έστειλα η καριόλα , αχ αφέντη πεθαίνω, λιώνω , με στραγγίξατε αφέντη μου, για εσάς μόνο, με μηδενίσατε, δεν έχω τίποτα πια , μόνο για εσάς, μόνο για πάρτι σας, δεν αντέχω αφέντη, δεν αντέχω άλλο , καίγομαι, μου τα πήρατε όλα, αυτό σας αξίζει, έτσι πρέπει, όλα για εσάς, κύριε, αφέντη μου. Χύνω δεν αντέχω , δεν μπορώ άλλο , έχω καεί, με μηδενίσατε, τελειώνω….

– Μπράβο η καριόλα μου, μπράβο η βρώμα μου , πόσα σου έφαγα μωρή καριόλα , να ακούσω νούμερο

– 360 ευρώ κύριε

-Έτσι πουτάνα, όταν έχεις κι άλλα , έλα να στραγγίξω….

( Και το εννοούσε , και το ξανά έκανα , ξανά και ξανά , και χύνω και η ντροπή μου αμέσως μετά είναι μεγαλύτερη από την καυλά μου , νιώθω βιασμένος, αλλά περιμένω πως και πως να το ξανακάνω, τι συνήθεια είναι αυτή ? πόσο καύλα νιώθω την στιγμή που γίνεται, γιατί να το θέλω τόσο πολύ. Μπαίνω στο τσατ πλέον μόνο όταν έχω χρήματα. Ακόμα και όταν δεν έχω μπαίνω στο προφίλ του και βλέπω πως στραγγίζει άλλους και χύνω από καυλα. Πολλές φορές μπαίνω και στέλνω 20αρικα σε άγνωστους ξένους μαστερ μόνο και μόνο για μου στείλουν ενα μπινελίκι και να χύσω .

Έχω δυο αφέντες, τους λατρεύω και τους φοβάμαι , με έχουν φτάσει και οι δυο στα όρια μου , αλλά θέλω τόσο πολύ να με στραγγίζουν, πολλές φορές φοβάμαι να τους στείλω και μήνυμα γιατί ξέρω ότι με δυο κουβέντες τους απλά θα ξανά κυλήσω και θα τα πάρουν όλα.

Αχ ας μην σταματήσουν ποτέ, αυτή είναι η ζωή μου και το αποδέχομαι με υπερηφάνεια…

PoustaATM

Spread the love

1 thought on “FINDOM η πιο κακή και καυλωτική συνήθεια

  1. Τελικά είμαστε και άλλοι που χρειαζόμαστε την απόλυτη ξεφτίλα για φτάσουνε στο τελείωμα .
    Δεν το έχω κάνει ποτέ αλλά ομολογώ ότι καυλωσα σαν τρελός όσο το διάβαζα

Leave a Comment