ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ BOTTOM

Πάντα το ήξερα αλλά μου πήρε χρόνια να κάνω την αρχή. Βλέπεις, τόσο στον BDSM κόσμο, όσο και στην LGBT κοινότητα οι στερεοτυπικές ταμπέλες δε με κάλυψαν ποτέ. Οι όροι υποτακτικός, παθητικός και bottom χρησιμοποιούνται πολλές φορές ως συνώνυμα.

Έλα όμως που δεν είναι. Και μπορεί να μην είναι συνηθισμένο, μπορεί να ξεφεύγει από τα δίπολα ή κάποιος να με βλέπει ως attention seeker ή απλά ως εξωγήινο, αλλά εδώ και 5 χρόνια η BDSM περσόνα μου είναι κυρίαρχος/ αφέντης και ο σεξουαλικός μου ρόλος bottom.

Δοκίμασα να μαθητεύσω δίπλα σε αφέντες άνδρες, αλλά κάτι δε μου ταίριαζε στην τοξική αρρενωπότητα, έβλεπα κομπασμό, ή μπορεί απλά να πέτυχα σε ναρκισσιστές. Έτσι στράφηκα προς γυναίκες Αφέντρες, και μετά από πολλές προσπάθειες βρήκα την πρώτη μου δασκάλα. Η Mistress F με κάλεσε για καφέ στο στουντιο της, μετά από συνομιλία σε γνωστή κινκυ πλατφόρμα.  Μου είπε ότι έχει 4 σκλάβους ((2 με carte blanche, την άκουγα γεμάτος θαυμασμό) και 2 εκπαιδευόμενες αφέντρες, της άρεσε το στυλ μου, ο τρόπος που σκέφτομαι για το BDSM και πόσο λαχταρούσα να βρω ένα μέρος που να μου κάνει κλικ.

Με κάλεσε στο κλαμπ που έκανε επιδείξεις. Χρειαζόταν ειδική πρόσκληση. Εκεί συνάντησα τον Π. Ένας σκλάβος της που εδώ και χρόνια τής εξέφρασε την επιθυμία να δοκιμάσει με άντρα-κυρίαρχο. Ο Π μού μιλούσε στον πληθυντικό. Δε με κοιτούσε, ή μάλλον κοιτούσε μονίμως κάτω. ‘Ενδιαφέρον’, σκέφτηκα.  Πήγε να αλλάξει και επέστρεψε με δερμάτινα περιβραχιόνια με μεταλλικούς κρίκους. Φορούσε ένα λατεξ σλιπ. Ωραίο σώμα, μετά θα μου έλεγε ότι παίζει βόλεϊ. Καθίσαμε στο μπαρ και παρήγγειλε για μένα ό,τι του είχα πει. Με ρώτησε αν του επιτρέπω να πιεί. Αυθόρμητα μου βγήκε ‘μπύρα, αλλά χωρίς αλκοόλ’. Είχα ήδη μπει στο πετσί του ρόλου. Για τις επόμενες 3 ώρες θα ήμουν ο πρώτος άντρας αφέντης του κι αυτός ο πρώτος εκπαιδευμένος σκλάβος, που μου δάνεισε η Mistress F.

Πήγαμε κάτω, κάναμε μια βόλτα. Σταματήσαμε κάπου πιο απομονωμένα. Παρατηρούσα την αναπνοή του. Το πόσο άλλαζε μυρωδιά ο ιδρώτας του όσο έφευγε η ντροπή του και έμπαινε στην καύλα.”Είμαι εδώ για τη δική σας ευχαρίστηση, αφέντη”. Καύλωσα. Ήταν σαν κάποιος επιτέλους να έλεγε το όνομά μου. Του έπιασα το ‘πακέτο’ (φορούσε ακόμα το εσώρουχο). Έπιασα τα αρχίδια του. Άρχισα να τα σφίγγω, να τα τραβάω προς τα κάτω μιλώντας του, μετά από ψιθυριστές ερωτοαπαντήσεις μου είπε ότι θέλει να γίνω ιδιοκτήτης της πούτσας του. Χάρηκα που το άκουγα. Η αντανακλαστική μου απάντηση ήταν να του τραβήξω τα αρχίδια μέχρι που να τον κάνω να βγάλει μια κραυγή. Ο σαδιστής μέσα μου είχε ξυπνήσει. Ο Π είχε επιτέλους καυλώσει. Ήταν η στιγμή να κατεβάσω το βρακί του.

Μου άρεσε η ψωλή του και γρήγορα διαπίστωσα ότι καύλωνε με τον πόνο, την υποτίμηση, το χάδι στην πούτσα του. Όχι όμως με την πίπα που του πήρα για 2 λεπτά. “Η πούτσα του σε ανδρικό πρόσωπο/στόμα ήταν ίσως καινούργια εμπειρία γι αυτόν”, φαντάστηκα. Δε μου είχε ξανασυμβεί. Κοντοστάθηκα. Αποφάσισα να δοκιμάσω τα όρια του πόνου του. Κρέμασα τα χέρια του στους γάντζους από την οροφή και άρχισα να τον χτυπάω με διαφορετικά αντικείμενα που είχα φέρει μαζί μου. Είχα ένα μέτριο paddle για σπάνκινγκ, ένα μαστίγιο και ένα δερμάτινο καμουτσίκι. Ξεκίνησα από σπάνκινγκ, συνέχισα με το μαστίγιο. Του μιλούσα μεν, αλλά η περισσότερη επικοινωνία ήταν μη λεκτική. Έβλεπα να στάζει προσπερματικά, ούτε λόγος για safe word. Άντεχε τον πόνο. Του έπιασα την πούτσα και μου είπε ‘’μη, όχι’’… σκέφτηκα ‘’τι διάολο;’’, μου εξήγησε ότι ήταν κοντά στο να χύσει. Ήθελα να τον τιμωρήσω με edging, αλλά τα χτυπήματα μας έβαλαν και τους 2 σε μια τρανς κατάσταση καύλας που ήθελα να συνεχίσω, χρησιμοποιώντας περισσότερη δύναμη. Μετά από 5 δυνατές βιτσιές οι κραυγές του άλλαξαν ηχόχρωμα. Έφτανε κοντα στα όριά του. Τον έλυσα και έκατσα πάνω στην πούτσα του. Μέσα σε 30 δευτερόλεπτα είχε χύσει μέσα μου, κι εγώ επίσης πάνω του. Τον πήρα αγκαλιά και τον τύλιξα με κουβέρτα, άκουσα πολλά για το aftercare αλλα δεν περίμενα να ήταν τόσο βαθιά συναισθηματική επαφή. Όσο περνούσε η ώρα, και πέρασε αρκετή, ξέραμε ήδη ότι κάναμε καλή αρχή…

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

DomiBtmMT

Spread the love

Leave a Comment