Τα 10 fetish που πρωταγωνιστούν και πρέπει να δοκιμάσεις.

 • Υποταγή

Υποταγή και κυριαρχία είναι δυο όψεις του ιδίου νομίσματος.

Η στιγμή που αδειάζεις το μυαλό σου και πραγματικά δίνεις όλο σου τον εαυτό να τον διαχειριστεί κάποιος άλλος. Ποιος άλλος ? ο Master , o Sir , ο Κύριος , o Daddy κλπ ,γεμάτο ονόματα που σου γαμάνε το μυαλό. Ένα φετίχ που πραγματικά πρέπει να το αγαλλιάσεις ζεστά για να το ζήσεις , χωρίς θεατρινισμούς αλλά με πραγματικό ενδιαφέρων , αρκεί να βρεις τον σωστό daddy σου για να στο κάνει πραγματικότητά.

 • Κυριαρχία

 • GENTLEMAN MASTER

Η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος που λέγαμε και πιο πριν.

Σκλάβος , υποτακτικός , γουρούνι , pig , και άλλες τέτοιες εκφράσεις σου σκληραίνουν την πούτσα.

Λίγο παραπάνω πόνος , ένα δάκρυ από τον σκλάβο σου μπορούν να σε κάνουν να χύσεις. Να ένα φετιχ που φτιάχτηκε για εσένα. Εργαλεία όπως μαστίγια , βέργες κλπ αρχίζουν και γίνονται προέκταση του χεριού σου. Κέρδισε την εμπιστοσύνη του σκλάβου σου και οδήγησε τον σε ατελείωτα μονοπάτια καύλας.

 • Μαστίγωμα (flogging)

Αγόρασα το πρώτο μου μαστίγιο πριν από πολλά χρόνια και ομολογώ ότι αυτό είναι από τα αγαπημένα μου φετίχ.

Θέλει εκπαίδευση δεν γίνεται έτσι με το καλημέρα. Εκπαίδευσή και από τους δυο.

Πρέπει να ξέρεις πως θα κάνεις τον σκλάβο σου δεχτεί το χτύπημα , και σε ποιες περιοχές -ζώνες θα χτυπήσεις. Πρέπει να δημιουργήσεις την ανάγκη του υποτακτικού σου να το θέλεις πολύ κάνοντας σε περήφανο.

Φτάσε μέχρι εκεί που ξέρεις ότι όλα πάνε καλά, μην ξεπερνάς τα όρια , όταν τα όρια δεν στο επιτρέπουν.

Μάθε όλα τα εργαλεία πάνω σε αυτό το κομμάτι για να ξέρεις ποιο αφήνει σημάδια και ποιο όχι , ποιο πονάει και ποιο όχι κλπ .

 • Outdoor

Αν και προσωπικά δεν είναι το καλύτερο μου, είναι καυλωτικό να κάνεις σεξ κάπου έξω και ίσως κάποιοι να σε βλέπουν.

Η θάλασσα , οι παραλίες , οι θάμνοι είναι τα καλύτερα μέρη για να κάνεις σεξ, με έναν ή με πολλούς που θα βρίσκονται εκεί. Όλο αυτό εξάπτει την φαντασία , να είσαι μόνος με τον άνθρωπο που κάνεις σεξ αλλά να ξέρεις ότι πολλά μάτια σε παρακολουθούν χωρίς να τους βλέπεις.

 • Chastity play ( Κλουβί )

Ναι έχεις πούτσα αλλά η ιδέα ότι δεν μπορείς να την χρησιμοποιήσεις και όλες οι αισθήσεις σου είναι πλέον στην τρύπα σου είναι πραγματικά πολύ καύλα.

Φετίχ που θέλει δουλεία, να μάθεις να συνηθίσεις, να μην καυλώνεις από μπροστά. Ακόμα καλύτερα αν ο γαμιάς σου κρατάει και το κλειδί και σε ξεκλειδώνει μόνο όταν αυτός θέλει. Δεν χύνεις πολύ λογικό αφού δεν μπορείς να την παίξεις, και ή καυλα συνεχίζεται για ώρες- μέρες.

 • CBT

Ένα πολύ σκληροπυρηνικό φετιχ για λίγους. Βασανιστήριο στον πούτσο και στα αρχίδια. Δέσιμο , τράβηγμα, πάτημα, τρύπημα, μπουνιές , κλωτσιές στα αρχίδια κλπ. Λίγοι το αντέχουν αλλά τους δίνει πολύ μεγάλοι καύλα, κάποιος να τους το κάνει και να δίνουν το πολυτιμότερο τους εργαλείο  στα χέρια κάποιου να το καταστρέψει.

 • Πόδια

Από τα πιο γνωστά φετιχ και από τα πιο πολυδουλεμένα. Ίσως η αρχή της υποταγής να θέλεις να γονατίσεις μπροστά σε έναν άντρα και να του γλείψεις τα πόδια.

Τριχωτά, καθαρά, βρώμικα, με μυρωδιά ή χωρίς, κάλτσες, κλπ , ότι σου γαμάει το μυαλό καλό είναι.

Γλείψιμο, πάτημα, τα πόδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν με διάφορους τρόπους.

 • Λεκτικός εξευτελισμός

Ένα φετιχ που παίζει από μόνο του ή κολλάει και σε όλα τα υπόλοιπα.

Δεν έχει αρχή μέση και τέλος, μπορείς να πεις ή να ακούσεις τα πάντα, το μυαλό είναι η σκληρότερη πούτσα , και όταν το χρησιμοποιείς σωστά μπορείς να κάνεις τα πάντα.

Φαντασία πολύ σε αυτά που θα πεις. Κάποιος που γουστάρει τον λεκτικό εξευτελισμό δεν κολλάει στο τι θα ακούσει, βρίσε όσο γουστάρεις, ταπείνωσε τον με αυτά που θα πεις, κάντον να λιώσει μπροστά σου από το γαμήσι που θα του ρίξεις στο μυαλό του.

 • Fist

Για κάποιους είναι ένα φετιχ που θέλουν να κάνουν μόνο αυτό και τίποτα άλλο, τους καταλαβαίνω. Είναι η μεγαλύτερη καύλα που μπορεί να νιώσεις στην τρύπα σου. Η μεγαλύτερη ένωση ανάμεσα σε δυο ανθρώπους, το να χώσεις το χέρι σου μέσα και να κάνεις μαλάξεις στο εσωτερικό του παρτενέρ σου σημαίνει την καλύτερη σωματική επαφή που μπορεί να κάνεις.

Κάντο σωστά και προσεχτικά , τουλάχιστον στην αρχή. Είναι σαν ολόκληρο το ένα σώμα να γαμάει το άλλο.

 • Στολές

Το φετιχ που δεν έχει τέλος. Δερμάτινα, λατεξ, σκύλος, γυναικεία, εσώρουχα, όσο η φαντασία τρέχει μπορείς και να ντυθείς ανάλογα. Μέσα από το ντύσιμο βγαίνει και το στορι που μπορεί να παίξει στο σεξ.

Καλό θα είναι να ντύνεστε και οι δυο. Διασκεδαστικό φετιχ που πραγματικά μπορεί να σε φτιάξει και να πάει το σεξ σε άλλο επίπεδο.

Spread the love

Leave a Comment