ΧΡΥΣΗ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΟ

Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΚΛΑΒΟΥ

Θυμάμαι ένα σκλάβο μου, που η μεγαλύτερη απόλαυση του ήταν να πίνει το κάτουρο μου από το πάτωμα.

Να κατουράω μέσα σε παγοκύστες για να βάζει τα παγωμένα μου κάτουρα στον καφέ του.

Αν δεν ήταν μαζί μου εκείνη την στιγμή το κάτουρο μου έμπαινε μέσα σε μπουκάλια ώστε να καταναλωθεί αργότερα.

Ένα λευκό κατουρημένο σώβρακο ήταν η μεγαλύτερη ανταμοιβή.

Πόσο συμαντικό είναι το κάτουρο για έναν σκλάβο και για έναν αφέντη.

Καθαρά λευκά ? Κίτρινα ? Με μυρωδιά ή χωρίς ?

Στο Βερολίνο πηγαίναμε με δυο φιλαράκια για μπύρες  σε ένα bdsm club και το καλύτερο μας ήταν ότι στο διπλανό δωμάτιο το πάτωμα από κάτω ήταν κούφιο και σκεπασμένο με μια σκάρα , κάτω από την σκάρα περιμέναν ξαπλωμένοι σκλάβοι με τα στόματα ανοιχτά.

Όταν βλέπανε και ξεκουμπώναμε τα παντελόνια μας και τις βγάζαμε εξω, προσπαθούσαν να συρθούν από κάτω για να μην χάσουν σταγόνα, όταν ξεκίναγαν οι πρώτες σταγόνες χρυσού κάτουρου, τρελαινόντουσαν να τα πάρουν όλα και όταν τελειώναμε και τις τινάζαμε ,  άρχιζαν τα φιλιά μεταξύ τους και να μεταφέρουν τα κάτουρα μας από το ένα στόμα στο άλλο.

Πως να μην λατρέψεις τους σκλάβους μετά από αυτό  ?

Κακά τα ψέματα, δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από το να αδειάζεις το ζεστό σου κάτουρο στο λαρύγγι ενός σκλάβου , να τον ακούς να προσπαθεί να τα πιεί όλα χωρίς να φύγει σταγόνα, να παλεύει να μην πνιγεί για να μην σταματήσεις την ροή , να σε κοιτάει από χαμηλά με μάτια κόκκινα από την προσπάθεια, να ξέρεις ότι τον γεμίζεις με το dna σου.

Σου ανήκει , είναι δικός σου , είναι κτήμα σου , τον έχεις μαρκάρει και η ζεστή του γλώσσα στο τέλος να σου καθαρίζει το πουτσοκέφαλο.

Υπάρχουν πολλές συσκευές και βοηθήματα στο κόσμο του bdsm που μπορούν να κάνουν την στιγμή ακόμα πιο ενδιαφέρουσα.

Εργαλεία που κρατάνε το στόμα του σκλάβου ανοιχτό , χωνιά που συνδέονται κατευθείαν με το λαρύγγι του σκλάβου, ένα καλό search θα σας αποκαλύψει διάφορα.

Πιες μπόλικο νερό φίλε αφέντη για να μην αφήσεις τον σκλάβο σου διψασμένο , σκέψου ότι από εσένα πίνει και αυτός.

Προσωπικά πάντα γεμίζω ένα μπολάκι σκύλου φρέσκο κάτουρο όταν ξεκινάω ένα session για να μπορεί ο σκλάβος μου μέσα στο κλουβί του να ξεδιψάσει.

 

Φίλε αφέντη αν εσύ είσαι ο Θεός του σκλάβου σου τότε ναι το κάτουρο σου είναι ο αγιασμός του.

Spread the love

2 thoughts on “ΧΡΥΣΗ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΟ

  1. Προσωπικά δεν είμαι οπαδός του piss drinking και τολμώ να πω ότι δεν με εκφράζει. Πολύ περισσότερο μάλιστα όταν δεν είναι και προσωποκεντρικό, δηλαδή όταν δεν εστιάζει σε ένα ή περισσότερα πολύ συγκεκριμένα άτομα. Απορώ ως εκ τούτου για το πώς οι σκλάβοι συγκεντρώνονταν κάτω στο υπόγειο πρόθυμοι να πιούν κάτουρα αγνώστων που εύκολα θα μπορούσαν να είναι ανάξιοι εκπρόσωποι του όρου “αφέντης”. Δεν ξέρω πραγματικά πώς θα προσέγγιζε μια περίπτωση σαν τη δική μου ο masterD δεδομένου ότι έχω και μια σοβαρή ένσταση για το piss drinking που αναφέρεται σε λόγους υγείας και υγιεινής. Κι ενώ μου αρέσει να τα παίρνω στη μάπα, είναι μέθοδος εξευτελισμού και καθοδήγησης με σωστό προσανατολισμό, στο drinking βλέπω σοβαρά θέματα. Ζητώ ταπεινά συγγνώμη από τον masterD αλλά οφείλω να σημειώσω δε ότι τα ούρα δεν περιέχουν DNA, πρόκειται για ένα μίγμα ανόργανων υλικών (νερό και άχρηστες χημικές ουσίες) με σπάνια ευρισκόμενα κύτταρα βέβαια (αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα ούρα “περιέχουν” το DNA του αφέντη- σε αντίθεση με τα χυσίδια του- γεγονός που υποβαθμίζει κατά πολύ την αξία τους). Προσωπικά θα προτιμούσα να τρέφομαι με αποκλειστικό πεοθηλασμό και τα χυσίδια του άντρα.

Leave a Comment