Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΚΛΑΒΟΥ

Η κοινότητα

Οι σκλάβοι είναι μια οικογένεια – κοινότητα  πραγματικών ανθρώπων, που έχουν αποδεχτεί την φύση τους και αυτό που είναι.  Αφοσιωμένοι στον να ανήκουν στον ένα και μοναδικό αφέντη τους. Αποδέχονται το μεγαλύτερο κάλεσμα του σκοπού τους.

Σκοπός τους είναι να υπακούν τον ιδιοκτήτη τους και να προσπαθούν καθημερινά να κάνουν την ζωή του πιο άνετη.

Ο σκλάβος αφιερώνει το σώμα του το μυαλό του και την ενέργεια του στα χέρια του αφέντη του ως το απόλυτο δώρο και με μόνιμο σκοπό την ευχαρίστηση του ιδιοκτήτη του.

Η ταπεινότητα , η ειλικρίνεια , η εμπιστοσύνη και η πίστη είναι αυτά που απαιτούνται από τον αφέντη για να ολοκληρωθεί αυτό το δώρο.

Οι σκλάβοι μεγαλώνουν μέσα από τις bdsm συναντήσεις με τον αφέντη. Με την υπακοή μαθαίνουν να βιώνουν ότι τους προσφέρει ο αφέντης και τη ζωή που διάλεξαν.

Το αποτέλεσμα είναι η εγκατάλειψη του ΕΓΩ τους  και η προσκόλληση στο ΕΣΕΙΣ του αφέντη . Μια απαίτηση για την επίτευξη του πεπρωμένου τους.

Ένας γεννημένος σκλάβος έχει τα προσόντα για να ζήσει το μοναδικό ρόλο για τον οποίο δημιουργήθηκε.

 

Η γέννηση

Η γέννηση των σκλάβων συμβαίνει σε μια εξαιρετική πνευματική στιγμή κατά την οποία αποδέχονται τον σκοπό και την προσωπική σύνδεση με τον αυθεντικό τους εαυτό μέσω του ιδιοκτήτη τους, εγκαταλείποντας τις μικρές εγωιστικές αξιώσεις που είχαν προηγουμένως στο σώμα στο οποίο ζούσαν, στο μυαλό με το οποίο σκεφτόντουσαν, και στον πνεύμα που καθόριζε το ποιοι ήταν μέχρι εχτές.

Οι γεννημένοι σκλάβοι αποτελούν μια αυθεντική ομάδα στην οποία καλούνται να ανήκουν κάθε άντρας που είναι έτοιμος και δυνατός να παραδώσει σώμα ψυχή και πνεύμα στον ανώτερο του αφέντη.

Όλοι οι σκλάβοι δημιουργούνται από τον αφέντη και στην συνέχεια ξανά γεννιούνται πάνω στις στάχτες του παλιού τους εαυτού.

Το να ξέρεις ή να νομίζεις ότι θέλεις να γίνεις σκλάβος δεν σε κάνει αυτόματα σκλάβο. Είναι μια διαδικασία.

Ένας σκλάβος ολοκληρώνει την ανάπτυξη του όταν είναι έτοιμος να πετάξει από πάνω του κάθε εγωιστική ανάγκη και να καταλάβει την ανάγκη του να ζήσει την δουλεία ως την απόλυτη ελευθερία του.

Είναι ένας δρόμος ταπεινότητας , ένας δρόμος ελευθερίας να αποδεχτεί αυτό το οποίο γεννήθηκε να κάνει. Είναι μια ζωή υπακοής και τίποτα άλλο.

Ο Ιδιοκτήτης τότε καταλαβαίνει ότι ήρθε ή ώρα για την απόλυτη εκπαίδευση και

την εκμετάλλευση του σκλάβου του σε όλους τους τομείς.

Spread the love

3 thoughts on “Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΚΛΑΒΟΥ

Leave a Comment